tisdag 30 mars 2010

Jag kommer att sörja dem när de tas ur trafikIdag blev vi väckta tidigt av den 71 cm långa pajasen vid fotändan av vår säng. Men det gjorde inte så mycket eftersom vi skulle på 6-månaderskontroll på BVC kl. 08:20. Sjukt tidigt. Han verkade kunna allt en bebis i hans ålder ska och överraskade till och med oss med en magsnurr vi inte sett tidigare.

Men fördelen med att gå upp i ottan är ju att man på det viset hinner med mer på en förmiddag än man gör under en hel dag. Innan klockan ens var 11 så hade vi varit på apoteket, handlat mat, lämnat våra deklarationspapper hos revisorn och flängt iväg till Östermalm för att köpa den där svindyra resesängen. Det var ett sånt där gammalt fint tunnelbanetåg på hemvägen, därav bilden. Nu är klockan halv ett och jag ska äta lunch tillsammans med resten av Sverige.

I eftermiddag ska vi åka till Liljeholmen och titta på ateljékollektivet som håller på att startas upp där. Jag kommer inte att skriva upp mig på en plats nu men hoppas att det finns ett rum ledigt i höst. Om allt går som vi vill (just nu) så bosätter vi oss i Gröndal efter sommaren och då är det krypavstånd till Liljeholmen. Det vore ju bra.