söndag 21 mars 2010

Sorry, men jag kan inte låta bliJag har inte gafflat om New York på ett tag så jag tänkte göra det nu. Vi har två lägenheter på gång. Den ena är någonslags etagelägenhet (stor!) med balkong på varje våning och lyxig gemensam takterass, ligger helt ok på Lower East Side men inte perfekt. Det finns flera intressenter på denna så troligtvis kommer vi inte att få den.

Den andra är den på bilden ovan. Ligger perfekt i sköna kvarter (också på LES) nära till allt. Stor privat terass (pilen) med kvällssol och utsikt. Nybyggd och fräsch 2:a. Själva lägenheten är inte jättespännande men allt man behöver finns. Den har hiss vilket är ganska ovanligt men absolut nödvändigt för oss med barnvagn. Marias kompis ska titta på den åt oss imorgon.

Båda kostar drygt 25.000:-/månad och visst skulle vi kunna hitta något mycket billigare. Men eftersom vi har Akira och kommer spendera många kvällar i lägenheten så tycker vi att det är viktigt att möjligheten att vistas utomhus finns. Segt att sitta i en box liksom. Och så går ju min dröm om att titta ut över taken medan man sippar på en öl i uppfyllelse. Bredvid står en grill och några kvarter bort hörs en siren, barerna nedanför börjar fyllas och lillen har just somnat.

Det är vår nu i NYC och om mindre än tre veckor drar vi. Mohahahaha!