fredag 30 april 2010

Men det blev bra ändå

Vi hade planerat den här dagen helt annorlunda. Det blev inte så.

Jag tog äntligen tag i terrassprojektet. Det har typ aldrig blivit skrubbat och små, små barn som kryper där blir kolsvarta. För att inte tala om föräldrars fötter. Nu verkar sommaren vara här officiellt och i helgen ska det bli över 25 grader. Grilla!


Vi skulle hälsa på Marias kompis som bor en bit nedåt stan. De bodde aslyxigt i ett sånt där stort hus med portvakt och grejer. Precis innan vi kom hade hennes unge spytt så vi hälsade bara kort och flydde. Men innan vi drog kollade vi in deras takterrass. Flådig.


Hon bor typ fem minuter härifrån. Det var turistigt och jävligt och vi var säkra på att vi blivit smittade med någon kräksjuka så vi knallade hemåt för att leta efter en bar att döda bacillerna med.


Vi tog vägen genom Kina. Det är helt stört att man kan gå runt där i en halvtimme utan att träffa på en enda västerlänning eller höra engelska talas.Jag gick till den lokala spritbutiken och köpte medicin så nu är vi friska igen. På kvällen gick jag och hämtade mat på det där veganstället. Sweingott.