torsdag 29 oktober 2009

Jag ser fram emot allt.


Det är helt sinnessjukt vad fort dagarna går nu. Lillefjant håller oss upptagna och tiden som redan är något relativt har blivit relativare än någonsin. Fattar inte riktigt vad som händer men det spelar heller inte så stor roll. Sömn och vakenhet går ihop men alla mår bra och det sprutar fika ur öronen på oss efter alla besök. Det var inget de informerade om på bvc. Överdrivet fikande alltså.

Men sakta kommer verkligheten närmare. Jag vet ännu inte riktigt vad illustrationsjobbet jag ska göra innebär i arbetsbörda men det är relativt stort och kommer tvinga mig till ateljén ett tag framöver. Det ser jag fram emot. Mötet är inte förrän på onsdag men jag måste förbereda lite material innan dess. Det ser jag också fram emot. Jag ser fram emot allt kan man säga.

Maria och skrutt gjorde ett litet studiebesök i ateljén tidigare idag. Eftersom hösten är här så festade jag till det genom att tända lamporna i fönstret. Akira sa inte rakt ut att han ogillade lamporna men han spydde och sket ned sig ett par gånger och det kan ju ha varit ett sätt att säga vad han tyckte. Nu ligger han här på soffan bredvid mig och är hur soft som helst, jag tror det blir en bra natt.

God kväll.