söndag 1 november 2009

En stor dag.

Lördagen den 31 oktober var en stor dag. Inte för att vi tog oss ned på stan med Akira utan för att vi vågade oss ut på vår första middag på krogen tillsammans med honom. Fish & chips på Bishop Arms visserligen, men ändå. Maria fick dessutom sin första öl på tio månader. Hon var sjukt nöjd.

Det lilla barnet skötte sig helt klanderfritt hela dagen. Från det att vi gick hemifrån tills vi kom hem ganska många timmar senare var han ett under av sömn och joller. Vi är omåttligt nöjda och väldigt stolta. Han har till och med lagt av med de ganska trista kvällsfasoner han kört med ett tag och är numera ett solskensbarn mest hela tiden. Här är lite bilder från dagen.

På Skeppsbron, de har redan börjat montera upp den groteska Disneygranen (ej i bild). Känns som vanligt alldeles för tidigt.


Ö?


Dagens sjukaste syn. Folk KÖADE för att komma in på Buttericks, jag tappar hoppet för mänskligheten mer och mer för varje dag.


Nöjd Maria med en halva Guinness. Var ett tag sedan jag såg hennes ögon lysa så.Och en stor Weissbier åt pappsen. Svinigt god.